Reviews over Bloemisten

  Niet geleverd

  Review over Euroflorist.nl

  Echt schandalig bloemen werden niet geleverd. Telefonisch contact met medewerker die fout toegaf en verzekerde dag nadien alsnog te leveren. Tot op heden nog niets geleverd. Telefoon wordt niet meer opgenomen. Verschillende mails gestuurd zonder resultaat. Geen bloemen maar geld ben ik kwijt. Dus let op voor deze bedrieger en bestel elders bloemen.

  Sterke punten
  Nihil

  Zwakke punten
  Niet geleverd. En ik ben mijn geld kwijt. Bedriegers. Wel euroflorist. Be

  Schitterend boeket

  Review over La Bouquetterie

  Voor ons 57 jaar bestaande huwelijk een schitterend boeket bloemen besteld bij de Bouquetterie aan de Steenstilstraat in Grunn. Werkelijk schitterend. Netjes verzorgd, keurig op tijd bezorgd. KLASSE!

  Sterke punten
  Heel veel keus, erg origineel, modern, prettige omgang met de klant, denkt mee en houdt zich aan gemaakte afspraken. Klasse!

  Zwakke punten
  Werkelijk geen.

  Meedenkend

  Review over Anemoon

  Ze luisteren goed naar wat je wensen zijn.
  Ik wilde een collega in het zonnetje zetten. Door hun medewerking is dat helemaal gelukt. Van mij krijgen ze een dikke 10

  Sterke punten
  Ze luisteren echt

  Zwakke punten
  Geen

  Diven!!

  Review over Euroflorist.nl

  gelieve niet te kopen op deze pagina!! Ik was beroofd . Ze zeggen dat ze de zending doen en dat doen ze niet, dan doe ik de claim en een zeer agressieve man antwoordt dat het al voor hen is verzonden en dat ze niets anders gaan doen, het zijn oplichters, trap er niet in!

  Zeer goed en mooi

  Review over Piets BloemenBoetiek

  Goed bezorgt en zeer mooi rouw boeket een dikke 10 top bedankt namens de fam

  te slecht

  Review over FleurOp

  Bij zoiets PERSOONLIJKS als een boeket de naam van de ontvanger verkeerd op het kaartje en afleverbon zetten. En dan bij klacht:
  ' helaas, foutje in het systeem. U kunt een voucher krijgen van 7,50'
  Dan snap je echt je eigen dienstverlening niet. Want dan stuur je er een bloemetje achteraan met 'Sorry'.
  Vanaf nu verander ik de "F' in een 'P'

  Zwakke punten
  Zorgvuldigheid, logistiek en klantenservice

  boeket onbekende afzender

  Review over Cees Flowershop

  Er lag, toen ik een tijdje na mijn verjaardag thuiskwam, een briefje op de mat van bloemist Cees Flowershop, met de boodschap dat ze me helaas gemist hadden en dat ik een boeket kon komen halen wanneer het me uitkwam. De vraag was vooraf te bellen, zodat ze het voor me konden klaar maken.


  Ik belde 2 weken later, omdat ik die tussenliggende weken zo veel van huis was dat ik het boeket niet veel gezien zou hebben. De reactie van de bloemiste verraste me: nee, we hebben niets op uw naam of adres staan. Welke datum staat erop? ( er stond geen datum op, foutje van de bloemist). Ook het ordernummer was niet vermeld.


  Vraag: Misschien had iemand anders het al voor me opgehaald?
  Antwoord: Dat kan toch niet zonder het kaartje wat ik hier in handen heb?


  Uiteindelijk mocht ik eind van de middag een boeket komen halen. Ze hadden geen gegevens gevonden. Er is dus niet duidelijk wat de waarde van het boeket was en veel belangrijker, wie het mij gestuurd heeft en wat diegene daarmee had willen zeggen.


  Ik merk dat dat me raakt. Want natuurlijk is een boeket bloemen mooi (hoewel de afkomst/footprint daarvan vaak minder mooi is...), maar het gebaar is vooral waardevol om te ontvangen.


  Daarom dit bericht: stel dat jij het was, laat het me weten, zodat ik alsnog je boodschap kan ontvangen en je heel hartelijk kan bedanken!


  PS. Mocht je ooit bloemen willen kopen in Leeuwarden, dan raad ik Cees en zijn flowershop af. Ik had al eerder een mijn verbazing wekkende onprettige ervaring met ze qua service. (Ja, ik krijg vaker boeketjes thuisbezorgd... glim glim dankbaar) Een foutje kan iedereen maken, maar er was geen excuus, eerder insinuatie dat het aan mij zou liggen én van alle boeketten die ik de laatste jaren ontvangen heb, lijkt dit het meest eenvoudige bosje ooit...

  Blomke van Romke levert in mijn ervaring goede service.

  En, voor zover mijn inzicht rijkt, qua footprint beduidend vriendelijker én mooi, de bloemen bij de Dorpstun in Snakkerburen! Daar knip je ze zelf, uit de tuin. Die hebben dus geen lange reis gemaakt én ze worden op milieuvriendelijke wijze geteeld.

  Sterke punten
  weet ik niet

  Zwakke punten
  gezorgd dat onduidelijk is wie een boeket stuurt en wat de waarde was. Vervolgens het goedkoopste boeket meegeven, geen excuus aanbieden en insinueren dat de fout bij de klant ligt.

  Meer dan tevreden

  Review over Anneke Kapteyn

  Bloemen keurig zondag, moederdag, voor de deur gezet, een prachtig boeket dat dat nu donderdag nog even prachtig is. Ververs, op jullie advies, wel iedere het water

  Sterke punten
  Kwaliteit bloemen

  Te triest voor woorden....

  Review over Euroflorist.nl

  Bloemstuk besteld voor de begrafenis van mijn zwager in Australië en voor de dag daarna een boeket voor mijn zus.
  Zeker 5 x telefonisch overleg gehad (wachttijd 15 minuten of langer) en bevestigd gekregen dat alles in orde zou komen.
  Uiteindelijk helemaal niets geleverd!!!

  Schandalig

  Review over Euroflorist.nl

  24 December op zoek naar een bloemist die nog die dag kon leveren.op elke site stond dat het niet meer mogelijk was. Bij Euroflorist nog wel, helemaal blij besteld en zelfs bij in de bevestigingsmail stond nog dat er die dag geleverd zou worden. Krijg je na sluitingstijd van de winkels een telefoontje dat ze pas na de kerst kunnen leveren.

  Sterke punten
  Mooie site makkelijk te bestellen

  Zwakke punten
  Ze zetten maar wat op de site en zijn dus totaal onbetrouwbaar

  Rouwboeket - Service en Empathie is belangrijk!

  Review over Bloemsierkunst Sjerp

  Mooie bloemen, maar door gebrek aan service is deze bloemist niet aan te raden. We hadden onlangs een rouwboeket en andere bloemen besteld, voor een bedrag van een kleine € 200,-. Winkelhulp die bestelling aannam maakte vergissingen m.t.t. informatie over afhaaltijd/bezorging en betaalafspraak. Dit alles heeft ons veel stress bezorgd in een tijd waar empathie gewenst is. Enkele weken later e.e.a. teruggekoppeld aan bedrijfseigenaar. Werknemer blijft volhouden dat de vergissing bij de client lag. Eigenaar Herman toonde zich solidair met personeel, en ging er zonder meer vanuit dat de vergissing bij client lag. We mochten de bloemenzaak verlaten met 5 witte rozen als troostprijs.

  Sterke punten
  Mooie bloemen

  Zwakke punten
  Slechte service

  Verlepte bos bloemen

  Review over Euroflorist.nl

  Op 17 maart kreeg mijn man een boeket bloemen via euroflorist voor zijn verjaardag. Deze bloemen waren niet vers en al deels verlept. Sommige stelen waren helemaal papperig.
  De 18e gelijk gebeld naar euroflorist. Deze vroeg mij foto's door te sturen. De foto had ik van bovenaf genomen zodat de verlepte bloemen goed zichtbaar waren. Ik kreeg op de 19e een mail terug dat ik geen foto had gestuurd van de stelen. Verder was de mail verre van vriendelijk. Zo gaat euroflorist met klanten om !!

  Sterke punten
  Onvriendelijke mail sturen was wel een sterke kant

  Pure misleiding en oplichterij

  Review over Euroflorist.nl

  Mooie website, goed te navigeren, heb 39,50 voor een Groot boeket betaald en toen ik een foto van de ontvanger kreeg was het geleverde boeket nog niet eens de helft van het boeket Klein. Absoluut armzalig, en niets minder dan pure oplichterij. Klacht ingediend en verhaal gehaald en na anderhalve werkweek aan radiostilte volledig afgewimpeld met een "ja, het geleverde boeket kan verschillen van de afbeelding, het is echt wel in prijs gelijk, hoor!"
  Wat een onzin. Geleverde boeket zou amper 12 euro zijn op de markt, in een tuincentrum of een bloemist, Euroflorist is je geld niet waard.

  Zwakke punten
  Oplichters die je je geld niet waard geven.

  Paars kerststuk besteld, iets totaal anders geleverd

  Review over Euroflorist.nl

  Paars kerststuk besteld, ik begrijp dat het kan afwijken van de foto, maar iets totaal anders leveren kan echt niet. Je moet er als klant op kunnen vertrouwen dat wat geleverd wordt redelijk overeenkomt met het gene op de site van euroflorist staat afgebeeld.

  Sterke punten
  Mooie plaatjes op hun site

  Zwakke punten
  Levering komt niet overeen met bestelde

  Bruidsboeket vergeten

  Review over La Bouquetterie

  Zeer slechte ervaring! Vandaag om 8.15 uur Het bruidsboeket opgehaald met mijn broer( de bruidegom). Echter waren ze vergeten het boeket te maken. Met een bosje witte rozen uit de winkel werd er snel een boeket in elkaar gedraaid en een corsage in elkaar gewipt. Vervelend moeten wachten waar geen tijd voor was.
  En Voor €75.!! Kregen we uiteindelijk Een scheef boeket met loshangende bladeren eronder en een veel te grote corsage. Hierover direct opgebeld en er is beloofd €40 euro retour te storten. Dit leek eerst nog netjes. Echter toen de bruid uiteindelijk het boeket kreeg bleek het ook nog eens niet te zijn wat ze besteld had. Daar het boeket scheef was , en geen eucalyptus had zoals gevraagd maar asparagus en ook nog rozen met Al bruine blaadjes had, Zelf het boeket uit elkaar gehaald en met bladeren uit de tuin een nieuw boeket gemaakt.
  Nogmaals gebeld dat ze ook nog het verkeerde boeket hadden gemaakt. Kreeg ik eigenlijk alleen nog maar te horen dat ze het helemaal niet scheef vonden en het kwam erop neer dat ik met €40 retour tevreden moest zijn.

  Eigenlijk heb ik zelf met een bosje van nog geen €10 een bruidsboeket moeten maken. En zelf de gigantische corsage moeten bijknippen.
  Schandalig duur voor een mislukt boeket op een memorabele dag. Dit was echt een mega misser en heeft behoorlijk wat invloed gehad op de bruid. Echt verdrietig.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  -

  GROOT besteld - mini gekregen

  Review over Euroflorist.nl

  Ik heb een GROOT boeket besteld van €45 (+ vaas + voeding en levering totaal €67,89), en mijn moeder heeft een MINI boeket ontvangen dat ze bij haar bloemist voor rond de €15-20 zou kunnen krijgen (zonder de extra's en levering).
  Ik heb naar de klantendienst foto's gestuurd van de ontvangen bloemen en de foto die wordt gebruikt op de website. Het verschil is enorm. Dat een bedrijf winst moet maken, volledig mee akkoord, maar dit is puur bedrog! Het boeket is 50% kleiner. Wat is dan een "mini" boeket bij hen? 1 bloem?

  Dit is het standaard antwoord dat ik kreeg:
  Na het bekijken van de foto die u ons heeft toegestuurd, zijn wij tot de conclusie gekomen dat het boeket dat geleverd is door onze bloemist naar waarde is geweest. De grootte van een boeket wordt bepaald door de bloemenprijs op het moment van leveren, de beschikbaarheid en de manier van opmaak van de bloemist.

  Graag willen wij u erop wijzen dat eventuele vervangende bloemen van dezelfde of een hogere waarde zijn dan die uit de originele bestelling.

  Bloemen voor crematie niet geleverd.

  Review over Euroflorist.nl

  Bloemen voor crematie niet geleverd.

  Bloemen voor crematie besteld twee dagen later. Online betaald en bevestiging gehad.
  Avond van te voren sms ontvangen dat deze geleverd is op het opgegeven adres.
  Bij het crematorium zijn ze niet afgeleverd en is niets ontvangen..
  Schofterig en schandalig.
  Euroflorist is per telefoon en email is niet bereikbaar.
  review is dan ook: ZEER SLECHT.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Rouwboeket niet geleverd maar wel sms gestuurd dat dit wel was gebeurd.
  Euroflorist is per telefoon en email is niet bereikbaar.

  Grote teleurstelling

  Review over Euroflorist.nl

  Ik had het grootste winterboeket besteld met allemaal kleurrijke bloemen.
  Mijn vrienden kregen echter een bijna geheel wit boeket met af en toe wat fletsroze bloemetjes. De bloemen waren ook nog geheel anders. Het leek meer op een rouwboeket. Ik ben diep teleurgesteld en wil dit niet accepteren!

  Sterke punten
  Bezorging was op tijd

  Zwakke punten
  Dat jullie niet nakomen wat men bestelt!

  werkelijk fenomenaal mooi bloemstuk

  Review over Fiore di Acacia

  Vanmorgen in de winkel gevraagd om een mooi rood en groot tafelbloemstuk voor bij een groot familiediner. Uitgelegd wat ik graag zou willen. Uiterst vriendelijk geholpen en het was zeer snel klaar en werd zonder extra kosten ook nog bezorgd. Onze monden vielen open van verbazing. Wat een vakmanschap en zo schitterend mooi. Uiteraard wel een fooi gegeven en dit wordt vanaf nu ons vaste adres. Echt een aangename aanrader.

  Sterke punten
  Vakkundighied, snelheid en vriendelijkheid.

  Zwakke punten
  Ik zou er geen een kunnen bedenken.