La Bouquetterie

Bloemist Groningen | La Bouquetterie | snel geleverd
 La bouquetterie voor 15:00 besteld, zelfde dag in huis. De mooiste kwaliteitsbloemen en planten. Ruim 25 jaar ervaring in kwaliteit.

La Bouquetterie Reviews

  Schitterend boeket

  Voor ons 57 jaar bestaande huwelijk een schitterend boeket bloemen besteld bij de Bouquetterie aan de Steenstilstraat in Grunn. Werkelijk schitterend. Netjes verzorgd, keurig op tijd bezorgd. KLASSE!

  Sterke punten
  Heel veel keus, erg origineel, modern, prettige omgang met de klant, denkt mee en houdt zich aan gemaakte afspraken. Klasse!

  Zwakke punten
  Werkelijk geen.

  Bruidsboeket vergeten

  Zeer slechte ervaring! Vandaag om 8.15 uur Het bruidsboeket opgehaald met mijn broer( de bruidegom). Echter waren ze vergeten het boeket te maken. Met een bosje witte rozen uit de winkel werd er snel een boeket in elkaar gedraaid en een corsage in elkaar gewipt. Vervelend moeten wachten waar geen tijd voor was.
  En Voor €75.!! Kregen we uiteindelijk Een scheef boeket met loshangende bladeren eronder en een veel te grote corsage. Hierover direct opgebeld en er is beloofd €40 euro retour te storten. Dit leek eerst nog netjes. Echter toen de bruid uiteindelijk het boeket kreeg bleek het ook nog eens niet te zijn wat ze besteld had. Daar het boeket scheef was , en geen eucalyptus had zoals gevraagd maar asparagus en ook nog rozen met Al bruine blaadjes had, Zelf het boeket uit elkaar gehaald en met bladeren uit de tuin een nieuw boeket gemaakt.
  Nogmaals gebeld dat ze ook nog het verkeerde boeket hadden gemaakt. Kreeg ik eigenlijk alleen nog maar te horen dat ze het helemaal niet scheef vonden en het kwam erop neer dat ik met €40 retour tevreden moest zijn.

  Eigenlijk heb ik zelf met een bosje van nog geen €10 een bruidsboeket moeten maken. En zelf de gigantische corsage moeten bijknippen.
  Schandalig duur voor een mislukt boeket op een memorabele dag. Dit was echt een mega misser en heeft behoorlijk wat invloed gehad op de bruid. Echt verdrietig.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  -

Bezoek La Bouquetterie

Schrijf een review