Cees Flowershop

Cees Flowershop 0790 Cees Flowershop homepage (Dutch)

Cees Flowershop Reviews

  boeket onbekende afzender

  Er lag, toen ik een tijdje na mijn verjaardag thuiskwam, een briefje op de mat van bloemist Cees Flowershop, met de boodschap dat ze me helaas gemist hadden en dat ik een boeket kon komen halen wanneer het me uitkwam. De vraag was vooraf te bellen, zodat ze het voor me konden klaar maken.


  Ik belde 2 weken later, omdat ik die tussenliggende weken zo veel van huis was dat ik het boeket niet veel gezien zou hebben. De reactie van de bloemiste verraste me: nee, we hebben niets op uw naam of adres staan. Welke datum staat erop? ( er stond geen datum op, foutje van de bloemist). Ook het ordernummer was niet vermeld.


  Vraag: Misschien had iemand anders het al voor me opgehaald?
  Antwoord: Dat kan toch niet zonder het kaartje wat ik hier in handen heb?


  Uiteindelijk mocht ik eind van de middag een boeket komen halen. Ze hadden geen gegevens gevonden. Er is dus niet duidelijk wat de waarde van het boeket was en veel belangrijker, wie het mij gestuurd heeft en wat diegene daarmee had willen zeggen.


  Ik merk dat dat me raakt. Want natuurlijk is een boeket bloemen mooi (hoewel de afkomst/footprint daarvan vaak minder mooi is...), maar het gebaar is vooral waardevol om te ontvangen.


  Daarom dit bericht: stel dat jij het was, laat het me weten, zodat ik alsnog je boodschap kan ontvangen en je heel hartelijk kan bedanken!


  PS. Mocht je ooit bloemen willen kopen in Leeuwarden, dan raad ik Cees en zijn flowershop af. Ik had al eerder een mijn verbazing wekkende onprettige ervaring met ze qua service. (Ja, ik krijg vaker boeketjes thuisbezorgd... glim glim dankbaar) Een foutje kan iedereen maken, maar er was geen excuus, eerder insinuatie dat het aan mij zou liggen én van alle boeketten die ik de laatste jaren ontvangen heb, lijkt dit het meest eenvoudige bosje ooit...

  Blomke van Romke levert in mijn ervaring goede service.

  En, voor zover mijn inzicht rijkt, qua footprint beduidend vriendelijker én mooi, de bloemen bij de Dorpstun in Snakkerburen! Daar knip je ze zelf, uit de tuin. Die hebben dus geen lange reis gemaakt én ze worden op milieuvriendelijke wijze geteeld.

  Sterke punten
  weet ik niet

  Zwakke punten
  gezorgd dat onduidelijk is wie een boeket stuurt en wat de waarde was. Vervolgens het goedkoopste boeket meegeven, geen excuus aanbieden en insinueren dat de fout bij de klant ligt.

Bezoek Cees Flowershop

Schrijf een review